Tandarts Jongejans

Vanuit het monumentale pand in het centrum van Schiedam, biedt praktijk Jongejans hoogwaardige zorg met een persoonlijke benadering.

Voor Tandarts Jongejans mochten we een website bouwen die de vriendelijkheid van de praktijk terug laat komen op een professionele website. Om er voor te zorgen dat de website aansluit bij de huisstijl van de tandarts hebben we meerdere design voorstellen gemaakt. Uiteindelijk hebben we een keuze kunnen maken en zijn we aan de slag gegaan met het uitbouwen van het design. We hebben er voor gezorgd dat de website volledig beheerbaar is met WordPress. Zo kunnen teksten, afbeeldingen en pagina’s gemakkelijk worden aangepast.

Op de website is veel informatie te vinden over de praktijk en de diensten die worden aangeboden. Daarnaast is het mogelijk om online een afspraak verzoek in te dienen en je in te schrijven als nieuwe patiënt. Door nauw samen te werken met de klant hebben we verschillende verbeteringen snel kunnen doorvoeren. Een voorbeeld hiervan is de spoed knop op de landingspagina. De klant gaf aan dat veel klanten niet weten waar ze terecht moeten als ze een spoedafspraak willen maken. Door deze knop aan te brengen kunnen gebruikers gelijk door naar de informatiepagina over spoedafspraken.

Bekijk de website: www.tandartsjongejans.nl

Contact opnemen