Housing Management Rotterdam

Een moderne website gericht op de huizenmarkt. De website is gebouwd op het Housez thema voor WordPress, een krachtig en flexibel thema.

De website voor Housing Management Rotterdam is gebouwd op een bestaand thema genaamd Housez. Dit thema bevat alle onderdelen die nodig zijn voor een ‘real estate’ website. Ook is het thema gemakkelijk aan te passen om een eigen huisstijl neer te kunnen zetten. Om er voor te zorgen dat het thema volledig aansluit bij de huisstijl van Housing Management Rotterdam hebben we ook aanpassingen gemaakt binnen de code van het thema. Dit hebben we gedaan om kleine styling wijzigingen en functionaliteiten aan te passen.

Daarnaast is de website meertalig om zowel Nederlandse als Engelse klanten te kunnen voorzien van informatie. Om dit te realiseren hebben we gebruik gemaakt van een WordPress plugin. Echter vertaald deze WordPress plugin niet het gehele thema en zijn sommige onderdelen vertaald door een eigen oplossing.

De content op de website is verschillend voor het typepersoon dat de website bezoekt. De landingspagina heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen een huiseigenaar en huiszoekende. De rest van de website past zich aan op deze keuze om zo de juiste content te laten zien aan de bezoeker.

Bekijk de website voor Housing Management Rotterdam.

Bekijk ons werk