Over ons

De digitale wereld groeit elke dag en is een wereld vol met nieuwe technieken en complexe uitdagingen. In deze wereld helpen wij bedrijven en organisaties te digitaliseren en doelen te bereiken. Complexe uitdagingen zetten we om in simpele digitale oplossingen.

Alles op het web

Websites, webshops en webapplicaties. De websites die wij bouwen zijn modern en passen zich aan op mobiele apparaten (responsive). Ook zorgen we er voor dat de website de doelgroep aanspreekt. Dit doen wij door samen met onze designers te brainstormen en verschillende user-experience experimenten uit te voeren.

Wij doen meer dan het bouwen van websites en voorzien onze klanten van veel verschillende digitale diensten. Een aantal voorbeelden van andere diensten zijn apps, software of digitale automatiseringen.

We ontwikkelen

Om bij te blijven in de altijd bewegende digitale wereld leren we constant nieuwe skills en technieken. Wij houden onze skills up to date door nieuwsgierig te zijn. Door alle skills die we verzamelen kunnen we digitale uitdagingen van verschillende kanten bekijken en creatieve oplossingen inzetten om ze op te lossen.

Flexibel en bereikbaar

Wij houden niet van tussenpersonen, contacturen of slechte bereikbaarheid. Ons kan je altijd bellen, mailen of een appje sturen. Geen vraag is te gek en geen uitdaging te groot. We denken altijd met de klant mee en hopen samen een oplossing te vinden.

Het team

Jonah Kalkman – Eigenaar
Neem contact op!