Websites

Wij bouwen websites voor kleine en grote bedrijven in Rotterdam en omgeving. Door al 3.5 jaar te bouwen hebben we de nodige ervaring opgedaan.

Een voorbeeld van een website gemaakt door jk websites

Onze aanpak:

Door gebruik te maken van een vaste aanpak kunnen we sneller jouw website bouwen. We beginnen met het vormgeven van de website. Als de vormgeving akkoord is kunnen we aan de slag met het bouwen. Tijdens het bouwen kan je meekijken naar de voortgang op een testomgeving. Na het bouwen leveren we de website netjes op. Dit doen we door de website op de door jouw gewenste domeinnaam te plaatsen. Ook het opzetten van een mailadres of andere configuratie zal tijdens de oplevering plaatsvinden.

Websites die kloppen:

De websites die wij bouwen hebben een moderne uitstraling. Wij zorgen er voor dat jouw bedrijf een professioneel online visitekaartje krijgt, zowel op desktop als op mobiele apparaten. Het product, de boodschap of het doel van je bedrijf / organisatie geven wij zo mooi mogelijk weer op jouw website. We bespreken jouw wensen voor de website en verwerken deze in een op maat gemaakt design.

Aanpasbaar in WordPress:

Wij bouwen websites op WordPress. Door op WordPress te bouwen kan je gemakkelijk zelf aan de slag met het aanpassen of toevoegen van pagina’s, teksten, afbeeldingen en blogberichten. Nog nooit eerder gebruik gemaakt van WordPress? We helpen je graag op weg zo dat je uiteindelijk zelf je website kan aanpassen.

Bekijk de voortgang:

Als klant wil je natuurlijk weten hoe ver we zijn met jouw website. Door gebruik te maken van een testomgeving kunnen we je al vroegtijdig voortgang laten zien. Natuurlijk zal het er nog niet allemaal perfect uit zien maar je weet wel hoe ver we zijn en wat er nog moet gebeuren. Ook als er iets niet klopt kan dit op de testomgeving al worden ontdekt en worden verwerkt voor dat we jouw website opleveren.

Neem contact op