Diensten

Wij bouwen websites, webshops, apps en webapplicaties voor kleine en grote bedrijven in Rotterdam en omgeving. Wil je weten hoe we dat doen? Bekijk al onze diensten en lees meer over ons proces.

Websites

Onze aanpak: Door gebruik te maken van een vaste aanpak kunnen we sneller jouw website bouwen. We beginnen met het vormgeven van de website. Als de vormgeving akkoord is kunnen we aan de slag met het bouwen. Tijdens het bouwen kan je meekijken naar de voortgang op een testomgeving. Na het bouwen leveren we de website netjes op. Dit doen we door de website op de door jouw gewenste domeinnaam te plaatsen. Ook het opzetten van een mailadres of andere configuratie zal tijdens de oplevering plaatsvinden. Websites die kloppen: De websites die wij bouwen hebben een moderne uitstraling. Wij zorgen er voor dat jouw bedrijf een professioneel online visitekaartje krijgt, zowel op desktop als op mobiele apparaten. Het product, de boodschap of het doel van je bedrijf / organisatie geven wij zo mooi mogelijk weer op jouw website. We bespreken jouw wensen voor de website en verwerken deze in een...

Bekijk het proces
Cases

Webshops

Aanpasbaar: De webshops die wij bouwen zijn volledig aanpasbaar en zelf te beheren. Via WordPress of Shopify kan je zelf aan de gang met het toevoegen van producten, teksten of afbeeldingen. Geen ervaring met WordPress of Shopify? Geen probleem! We helpen je graag op weg zo dat je uiteindelijk zelf aan de slag kan. Verschillende betaalmethodes: Om gebruikers van je webshop te kunnen laten betalen heb je een betaaldienst nodig. Wij maken gebruik van Mollie, een betaaldienst waar je per transactie commissie betaald. Hierdoor zit je niet vast aan maandelijkse kosten voor je betaaldienst maar betaal je wanneer iemand daadwerkelijk iets wil kopen. Daarnaast ondersteund Mollie veel verschillende betaalmethodes zoals iDEAL, PayPal, Apple Pay, Creditcard en incasso betalingen.

Bekijk het proces

Software

Automatisering: Veel handmatige processen binnen je bedrijf kunnen worden geautomatiseerd. Wij bouwen programma's, scripts en oplossingen om deze handmatige processen te automatiseren. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: facturen automatisch opstellen en gegevens omzetten naar bruikbare informatie. Maatwerk software: Wij bouwen software op maat die aansluit bij het besturingssysteem binnen jouw bedrijf, zoals Windows, MacOS of Linux. Dit zijn kleine en grote programma's voor gegevensverwerking, interactie met apparaten of automatisering.

Bekijk het proces
  • Creatief
  • Technisch
  • Flexibel & bereikbaar

Apps

Android of iOS: Onze apps werken zowel op Android als op iOS. Het is ook mogelijk om een app te laten bouwen voor een specifiek platform. Om er voor te zorgen dat de functionaliteiten zo wel op Android als iOS goed werken testen we regelmatig beide platformen. Wij helpen je bij het maken van de keuze tussen Android en iOS maar raden aan om voor beide platformen te bouwen. Huidige website omzetten: Tegenwoordig zijn veel websites en webapplicaties ook te benaderen via een app. Dit zijn hybride websites die gemakkelijk kunnen worden omgezet naar een app. Wij kunnen je huidige website, webapplicatie of webshop omzetten naar een app voor Android of iOS. Zo kunnen je gebruikers nog makkelijker jouw website benaderen.

Bekijk het proces
Contact opnemen