Diensten

Wij bouwen websites en webshops voor lokale bedrijven in Schiedam en omgeving. Wil je weten hoe we dit doen? Hier lees je hoe wij websites en webshops maken en wat er allemaal bij komt kijken.

Websites

Onze aanpak: Door gebruik te maken van een vaste aanpak kunnen we sneller jouw website bouwen. We beginnen met het vormgeven van de website. Als de vormgeving akkoord is kunnen we aan de slag met het bouwen. Tijdens het bouwen kan je meekijken naar de voortgang op een testomgeving. Na het bouwen leveren we de website netjes op. Dit doen we door de website op de door jouw gewenste domeinnaam te plaatsen. Ook het opzetten van een mailadres of andere configuratie zal tijdens de oplevering plaatsvinden. Websites die kloppen: De websites die wij bouwen hebben een moderne uitstraling. Wij zorgen er voor dat jouw bedrijf een professioneel online visitekaartje krijgt, zowel op desktop als op mobiele apparaten. Het product, de boodschap of het doel van je bedrijf / organisatie geven wij zo mooi mogelijk weer op jouw website. We bespreken jouw wensen voor de website en verwerken deze in een...

Bekijk het proces
Bekijk ons werk

Webshops

Aanpasbaar: De webshops die wij bouwen zijn volledig aanpasbaar en zelf te beheren. Via WordPress of Shopify kan je zelf aan de gang met het toevoegen van producten, teksten of afbeeldingen. Geen ervaring met WordPress of Shopify? Geen probleem! We helpen je graag op weg zo dat je uiteindelijk zelf aan de slag kan. Verschillende betaalmethodes: Om gebruikers van je webshop te kunnen laten betalen heb je een betaaldienst nodig. Wij maken gebruik van Mollie, een betaaldienst waar je per transactie commissie betaald. Hierdoor zit je niet vast aan maandelijkse kosten voor je betaaldienst maar betaal je wanneer iemand daadwerkelijk iets wil kopen. Daarnaast ondersteund Mollie veel verschillende betaalmethodes zoals iDEAL, PayPal, Apple Pay, Creditcard en incasso betalingen.

Bekijk het proces
Neem contact op